Ομάδα αυτοσχεδιαστικού θεάτρου "RU" - "Το Παρόν και το Μέλλον θυμούνται"


Από το facebook
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας των Μουσείων, το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης φιλοξενεί την ομάδα αυτοσχεδιαστικού θεάτρου "RU" σε μια παράσταση με τίτλο:

"Το Παρόν και το Μέλλον θυμούνται". 

Κυριακή 17 Μάη 2015
ώρα: 19.30 
είσοδος ελεύθερη 

Στο θέατρο Playback ο πυρήνας της παράστασης είναι η αφήγηση ιστοριών ή στιγμών από την προσωπική ζωή των θεατών, όπου μέσα από μία τελετουργική διαδικασία παρακολουθούν άμεσα την αυτοσχεδιαστική εκδραμάτισή των βιωμάτων τους. Ο αφηγητής, βλέποντας την ιστορία του να "ανα-δημιουργείται" (Play-back) μπορεί όχι μόνο να συνδεθεί διαφορετικά με την δική του εμπειρία αλλά και να βιώσει μια μοναδική σχέση με τους ηθοποιούς και το υπόλοιπο κοινό. 

Λίγα λόγια για την ομάδα 

Η ομάδα «RU» είμαστε οι: Μαρίνα Δερματά, Λία Ζωγράφου, και Βικτώρια Παπαμιχαήλ. Συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά από το 2003 ως το 2013, σαν μέλη της ομάδας “Ελληνικό Playback Θέατρο” - της πρώτης πιστοποιημένης ομάδας Playback στην Ελλάδα από το International Playback Theater Network (IPTN). Η πρόσφατη επανένωσή μας εμπνέεται από την πίστη στην ιστορία – προσωπική, μύθο, παραμύθι - ως τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε μας και τους άλλους και ως εργαλείο αυτογνωσίας και αυτοανακάλυψης. 

Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα
Προξένου Κορομηλά 23
Θεσσαλονίκη 
τηλέφωνα: 2310 229778 & 2310 223073

Σχόλια