Σημαντικότητα θεμάτων

Στις 07.05.2015 διάβασα στο enikos.gr:
Δείτε πώς θα είναι το βασιλικό μωρό σε δέκα χρόνια
Η Κέιτ Μίντλετον έφερε στον κόσμο το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, το Κέιμπριτζ απέκτησε πριγκίπισσα μετά από 182 χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε την δισέγγονή της και τα στοιχήματα για το όνομα του νεογέννητου γαλαζοαίματου μωρού σταμάτησαν, αφού η απόφαση πάρθηκε… Charlotte Elizabeth Diana.

Οι οπαδοί της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, όμως, δεν λένε να σταματήσουν να ασχολούνται με την μικρή Charlotte.

Αυτή τη φορά θα μπορούν ο Αμερικανός σκιτσογράφος Joe Mullins τους δίνει μία γεύση για το πώς θα είναι η μικρή πριγκίπισσα σε δέκα χρόνια.

Ο Αμερικανός σκιτσογράφος πήρε τις φωτογραφίες των γονέων και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας έφτιαξε το δικό του σκίτσο για το πώς θα είναι η Charlotte σε ηλικία δέκα ετών.

                                        

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Joe Mullins η μικρή θα πάρει το χρώμα των μαλλιών και την μύτη από την μαμά της την Κέιτ Μίντλτον ενώ το σαγόνι και τα χείλη της από τον μπαμπά Ουίλιαμ. Τα μάτια της θα είναι γαλαζοπράσινα, κληρονομιά και των δύο γονέων.

                                  

Ο Joe Mullins έχει εργαστεί σε ιατροδικαστικά εργαστήρια για έντεκα χρόνια και με τα σκίτσα του έχει βοηθήσει στις εξιχνιάσεις εξαφανίσεων βοηθώντας έτσι να βρεθούν αμέτρητα εξαφανισμένα παιδιά στις ΗΠΑ. Ο ίδιος δήλωσε πως η μικρή Charlotte: «Θα είναι σίγουρα αξιαγάπητη, αφού τα γονίδια και από τις δύο πλευρές προδιαθέτουν για την ομορφιά της». 
http://www.enikos.gr/international/315123,Deite-pws-8a-einai-to-vasiliko-mwro-se-deka-xronia--FWTO.html

ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ
i. Το έγραψα και στο f/b αναρτώντας την φωτογραφία που ακολουθεί



                                    

Δείτε πως ήταν άλλα παιδιά πριν 10 χρόνια, πως είναι τώρα και πως θα 'ναι σε 10 χρόνια. Ας το διάολο με τις ειδήσεις του κώλου...

ii. Το enikos.gr θεωρείται σοβαρό site ενημέρωσης. 
Αναρωτιέμαι ο κος Χατζηνικολάου συμφωνεί με την σημαντικότητα της συγκεκριμένης είδησης που αναπαρήγαγε το enikos.gr. Αν ναι, οκ, δεν έχω σχόλια γιατί δεν θέλω να σχολιάσω. Αν όχι θα τότε οι δικλείδες ελέγχου των θεμάτων που αναρτά το enikos.gr θα πρέπει να είναι πιο ενισχυμένες.

Αυτά τα γράφω γιατί έχουμε γεμίσει σκουπίδια που καλύπτουν το ουσιαστικό της ζωή μας και δεν αντέχουμε άλλες μαλακίες και όχι μαμακίες . + _

β.ψ.




Σχόλια