Κύκλος Ζωής

Από το f/b / Κύκλος Ζωής
Η θεατρική ομάδα του Κοινωνικού Συλλόγου «Δέντρο Ζωής» με χαρά σας προσκαλεί στις τέσσερις παιδικές παραστάσεις «Κύκλος ζωής» που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης στις 17.00 και 19.30, καθώς και το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία Θεσσαλονίκης, στις 17.00 και 19.30.

Λίγα λόγια για το έργο:
Είναι Χριστούγεννα... Η Αλίκη έχει πια μεγαλώσει και αποφασίζει να επισκεφτεί τη γιαγιά της στο δάσος. Ξαφνικά όμως χάνεται… Δεν ξέρει ποιο μονοπάτι να ακολουθήσει και αυτό τη φοβίζει. Στο δρόμο της συναντάει ήρωες γνωστών παραμυθιών που ζωντανεύουν και μέσα από τις ιστορίες τους μιλάνε για βασικές αξίες και αλήθειες της ζωής. Κάποιοι θα θελήσουν να τη βοηθήσουν και να τη διδάξουν και κάποιοι άλλοι να την οδηγήσουν σε περιπέτειες. Θα καταφέρει άραγε να βρει το σωστό δρόμο και να φτάσει στον προορισμό της;

Τα έσοδα των παραστάσεων θα προσφερθούν στο «Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ». Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Κοινωνικός Σύλλογος «Δέντρο Ζωής».

Σχόλια